تحقیق درباره دستورالعمل آزمون‌هاي ميكروبي|1749219

این محصول در قالب ورد (WORD) و قابل ویرایش در 11 صفحه تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید. لینک دانلود پایین صفحه توليد و شناسايي تحقیق درباره دستورالعمل آزمون‌هاي ميكروبي|1749219|school|تحقیق درباره دستورالعمل آزمون‌های میکروبی,آزمون‌های میکروبی, دستورالعمل

این محصول در قالب ورد (WORD) و قابل ویرایش در 11 صفحه تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید.

لینک دانلود پایین صفحه

توليد و شناسايي مكان يا عامل آلودگي اين دستورالعمل براي مواد اوليه ورودي محصول حين فرآيند و محصول نهايي كاربرد دارد.

  • ارلن 100.250.500 سي‌سي؛
  • پيپت مدرج 2.5.10 سي‌سي؛
  • پتري‌پيش؛
  • درب‌ بازكن بطري؛
  • ظروف درب‌دار شيشه‌اي نمونه‌برداري آب؛
  • فويل آلومنيومي؛
  • چراغ گاز؛
  • جعب فلزي استريل پيپت و پتري‌ديش؛
  • ظرف سبدي محل نمونه؛
  • مشعل متحرك جهت نمونه‌برداري از محل؛
  • جالوله‌اي؛
  • آون تا250 درجه سانتيگراد؛
  • پخچال؛
  • انكوباتور به تعداد لازم؛
  • اتوكلاو؛
  • ترازو؛
  • بن‌ماري جوش؛
  • لوله دورهام؛
  • لوله آزمايش؛
  • دستكش يكبار مصرف؛
  • كلن كانت.